Nummerpladeopslag

CALIBER


CALIBER

CALIBER BILSTEREO OG MULTIMEDIE

Når vi taler lyd- og billedunderholdning til biler, så er Caliber Audio Technology en af Avant Denmarks ældste leverandører. Caliber, som er et hollandsk firma, har altid sat en ære i, at deres produkter har en ekstrem høj kvalitet.

I tidernes morgen bestod sortimentet af kabler og fittings m.m. til brug ved montering af bilstereo, men siden da er der sket en kæmpe udvikling. Sortimentet fra Caliber spænder i dag lige fra sikringsholdere og højttalerkabeler til bagsædeunderholdning og multimedieenheder med navigation og Bluetooth. Målsætningen om stort set fejlfrie produkter er der ikke ændret på, hvilket understreges af at reklamationsprocenten gennemsnitlig er under 1%! Selv for de bedste, dyreste og mest anerkendte mærkevare på dette felt, er det et meget lavt tal.

Vi er derfor stolte af og glade for, at vi kan tilbyde dig produkterne fra Caliber - de fleste med dag til dag levering fra eget lager. For at få et større indblik i sortimentet venligst klik på linket til Calibers hjemmeside.